Odsherreds Gymnasium

Talentudvikling

FGK Forfattergrundkursus

Er du ambitiøs og elsker at skrive, kan du søge ind på FGK Forfattergrundkursus. Her mødes du med dit hold på camps minimum fire gange om året. 

Kvaliteten er høj. Du bliver undervist af professionelle forfattere, og ved siden af undervisningen kan du deltage i ekstra skrivecamps, litteraturfestival og være med til at udgive en bog i foråret. 

Læs mere om FGK herunder:

Forfatterspire 2021

Noget af det, vi glæder os rigtig meget til i skoleåret 21/22 er samarbejdet med Forfatterskolen for unge. Det er et partnerskab, hvor vores dygtige og talentfulde elever får mulighed for at udvikle deres skriveevner, så lysten til at skrive og udtrykke sig vil blomstre.
Med støtte fra Statens Kunstfonds huskunstnerordning planlægger vi i øjeblikket et forfatterspireforløb i efteråret. Udover OG og Forfatterskolen for unge & FGK er det også et samarbejde med Vallekilde Højskole, og det bliver et fantastisk forløb med camp og andet sjov. Hovedunderviser på forfatterspireforløbet er Simon Fruelund, leder af forfatterlinjen på Vallekilde Højskole, skønlitterær forfatter og tidligere redaktør på Gyldendal.