Odsherreds Gymnasium

Ungefolkemødet

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Ungefolkemødet i Odsherred

ÅRETS TEMA – VILDE VISIONER

I 2022 er Odsherreds Gymnasium medarrangør af Ungefolkemøde i Asnæs. I samarbejde med Odsherred Kommune, Den rytmiske Højskole og en række lokale og nationale aktører afholdes ungefolkemøde 16. september 2022.

Alle elever fra kommunens 8., 9., 10. kl. og gymnasie-/HF-elever vil dagen igennem deltage i events og workshops rundt omkring i Asnæs by og på gymnasiet. Der vil være masser af aktiviteter med spændende indhold, hvor de unge vil blive udfordret og få diskuteret relevante problemstillinger/dilemmaer.

Dagen starter kl. 09.00 og slutter kl. 13.30, hvorefter en fælles afslutningskoncert starter. Dagen igennem vil der være mulighed for at købe økologisk mad og drikke til rimelige priser fra forskellige food trucks.  

De unge vil få lejlighed til at deltage i 3 workshops og indholdet vil f.eks. være centreret omkring tidsaktuelle emner som

  • Demokratisk dannelse, medborgerskab og engagement
  • Verdensmål
  • Klima og bæredygtighed
  • Køn og identitet
  • Bryd det stereotypiske – sociale relationer og adfærd
  • Lokal/global fremtid – ungeliv på lang sigt

Ungefolkemødet har som mål at arbejde med at nedbryde fordomme, hylde mangfoldighed og udfordre stereotypisk adfærd. Herudover er ønsket at sætte fokus på fremtidige udfordringer og emner som klimakamp, bæredygtighed, køn og identitet og dyrke løsninger på det gode ungdomsliv i Odsherred.

Vi vil løbende orientere om vores samarbejdspartnere og workshop-afholdere samt linke til yderligere information.

Vel mødt!

Se programmet HER