Fagpakker på HF

På Odsherreds Gymnasium kan du vælge mellem 3 forskellige fagpakker, som hver består af 2 fag.

 

Kunst og Medier

Billedkunst B – Mediefag C

Vil du gerne arbejde med udtryksformer inden for kunst og medier, fx multimediedesign, grafisk design eller kunstnerisk formgivning, så vil HF Kunst og Medier være den rigtige fagpakke for dig.

Fagene Billedkunst og mediefag har fokus på undersøgelser og eksperimenter af mange forskellige visuelle udtryksformer og vi arbejder både med disse udtryks historiske udvikling, men især med nutidens tendenser. Undervisningen kobler teori, analyse og praksis, ofte nært knyttet til konkrete og professionsrettede opgaver.

Mennesker og Samfund

Samfundsfag B – Psykologi C

Har du lyst til at arbejde med mennesker, måske som pædagog, lærer eller socialrådgiver, så er denne fagpakke for dig.

Med Samfundsfag og Psykologi vil der være fokus på at forstå menneskets udvikling og vilkår. det kan f.eks. handle om sårbare unge og hvordan vi indretter vores velfærdssamfund og hjælper både børn, unge og voksne videre i livet.

Sundhed og Mennesker

Biologi B – Psykologi C

Denne fagpakke er for dig, som drømmer om at arbejde med mennesker og sundhed. Det kan f.eks. være som sygeplejerske, fysioterapeut, bioanalytiker, tandplejer eller en af de mange andre uddannelser indenfor sundhedsområdet.

Med fagene Biologi og Psykologi vil der være fokus på at forstå menneskelig fysik og adfærd. I fagpakken vil du komme til at arbejde med menneskekroppen, både sygdomme og den raske krops funktioner.