Fællesspisning på OG

Kom til fællesspisning

Odsherreds Gymnasium inviterer til en særlig aften med fællesspisning, kunst og bæredygtighed torsdag den 12. oktober fra kl. 17:00 til 20:00.

Bæredygtigt måltid

Elever fra Fårevejle står klar til at servere et bæredygtigt måltid, der er tilberedt med lokale råvarer og tang. Middagen starter kl. 17:30, og for kun 75 kr. kan du nyde et velsmagende måltid, mens du er omgivet af godt selskab.

Kunstnerisk udstilling

Udover et lækkert måltid får du også muligheden for at opleve en udstilling skabt af vores billedkunst-elever. De har eksperimenteret med tang som materiale og skabt en række kunstværker, der vil blive fremvist under arrangementet.

Bæredygtig innovation

Aftenen byder også på præsentationer fra vores elever, der studerer erhvervsøkonomi, afsætning og innovation. De vil dele deres arbejde og indsigt i DanskTang som en bæredygtig virksomhed, og hvordan tang kan anvendes i forskellige industrier.

Tilmelding

Der er begrænset antal billetter, så vi opfordrer til hurtig tilmelding for at sikre din plads. Send en mail til ans@odsherreds-gym.dk med “Fællesspisning” i emnefeltet for at reservere din plads.

Vi ser frem til en hyggelig aften i godt selskab. Vel mødt!