Det summede af liv og forventningsfulde unge mennesker på OG fredag 16. september. Det var nemlig dagen, hvor årets Ungefolkemøde blev afholdt. Her deltog godt 1.400 elever fra Odsherred kommune og sikke en dag det blev. 

Årets tema var ’Vilde visioner’ og dagen igennem var der fokus på demokratisk dannelse, klima og bæredygtighed, køn og identitet samt lokal og global bæredygtighed. Dagen igennem var der workshops og oplæg, og eleverne fik en masse spændende viden om forskellige emner. På Odsherreds Gymnasium var der bl.a. besøg af demokratifitness, som fik stimuleret de unge mennesker demokratiske muskel. Ydermere var der også besøg af Verdensklassen, som satte skarp fokus på de 17 verdensmål.

Udover oplæg var der workshops rund omkring på hele gymnasiet, her var bl.a. erhvervs- og gymnasialeuddannelser i forskellige formater fra Nordvestsjælland, FGU Nordvestsjælland og Odsherreds teater.

Men ikke det var ikke kun på Odsherreds Gymnasium at det summede af liv, der var også stande rundt om i Asnæs by, hvor bl.a. Odsherreds Musikskole, Movia og Odsherreds Bibliotek var repræsenteret. 

Dagen blev rundet af med koncert med den danske musiker Faustix. Her blev der danset til den helt store guldmedalje og weekenden blev skudt i gang med et brag. 

Læs artikel på sn.dk