2.c deltog torsdag 26. januar i Biotekmesterskaberne i Biotekbyen Kalundborg, hvor der var spænding til det sidste i konkurrencen, hvor feltet var hårdt.

Men på Odsherreds Gymnasium har vi utrolig dygtige elever, og tre af dem er Hannah, Sarah og Edith, som fik sat OG på danmarkskortet, da de efter 1. runde kvalificerede sig til finalen blandt de 15 gymnasieklasser fra hele landet.

Med deres løsningsforslag til fremstilling af rent drikkevand vha. enzymer gav de et bud på en bæredygtig måde at rense drikkevand på i fremtiden.

I løbet af dagen præsenterede de sammen med de to andre finalister deres case på scenen og svarede på spørgsmål fra dommerpanelet. Vel at mærke i så høj grad, at de kunne tage en 2. plads med hjem. Kæmpe tillykke til trioen med bedriften – en bedrift, der blev fejret af hele klassen på scenen.

Sideløbende med konkurrencen var der gennem hele dagen foredrag og messe, med fokus på naturvidenskab, teknologi, biotek- og procesindustri samt de spændende uddannelses- og karrieremuligheder i Biotekbyen.